Reiseblogg fra Travellerspoint

Syyk, IGJEN

Da var det vel på tide med et blogginnlegg igjen! I dag var det tid for utflukten til den kinesiske mur. Jeg klarte såklart å bli matforgiftet/syk i natt, så en lang busstur til en plass uten normale do var vel ikke helt optimalt. Derfor måtte jeg bli hjemme, mens alle andre dro til muren.. kjipt! Får vel dra dit igjen i sommer.

IMG_2335.jpg Teppanyaki! Sykt god mat + så mye drikke man ville. Ikke så rart det ble en bra kveld.

Tenkte å oppdatere litt nå når jeg har litt tid til overs. Det er vel ikke oppdatert noe siden den forbudte by, så kan vel starte der!

IMG_2413.jpg

IMG_2435.jpg

IMG_2152.jpg

Den forbudte by var veldig stilig, gøy å endelig få sett det. Vi gikk opp til et viewpoint rett over gaten, hvor vi hadde utsikt over hele den forbudte by. Den er gigantisk, det er hele 9999 rom i husene der! Turen til den forbudte by tok hele dagen, rakk litt shopping etterpå men ellers var det rett hjem.

Denne uka har vi hatt vanlig skole frem til klokken 2, starter teaching practice på søndag. Vi er delt inn i grupper på 4, som sammen skal dra til en barneskole i Beijing for å undervise i 5 dager. Gruppa vår fikk en klasse med 10åringer, så vi har to timer fordelt på oss 4 hver dag fra søndag til torsdag. Fredag er det departureday! Det blir kjempetrist, vi trives utrolig godt her. Håper vi blir plassert i samme område som noen av de vi henger mest med! Vi har hørt forskjellige dager fra alle sammen angående når vi får vite vår placement, men mest sannsynlig blir det ikke før på onsdag. Det vil si at vi bare har to dager til å finne alle som skal bo i samme område.. Vi fikk beskjed om at det kan være vi blir plassert med noen som reiser med et annet teach and travelprogram enn oss, så det blir spennende! Heldigvis har jo jeg og thea søkt sammen, så vi slipper iallefall å dele leilighet med noen vi ikke kommer overens med. En av de på det andre programmet er 61!!!

IMG_2123.jpg Vi har det gøy på karaoke... Hehe.

IMG_1929.jpg

Tilbake til hva vi har gjort de siste dagene. De siste dagene har egentlig vært ganske rolige.. Etter skolen har vi hengt på coffeeshoppen eller gått litt rundt i området hvor vi bor. På tirsdag dro jeg og Sanne på en shoppingtur til et område hvor de hadde normale butikker, samt starbucks. Herlig å slippe pruting!! Etter shoppingturen gikk vi ned til en Indisk restaurant hvor omtrent alle på programmet skulle. Det var indisk buffet, og så mye øl man kunne drikke! Indisk mat var helt fantastisk, skikkelig godt med en forandring fra den "kinesiske" maten vi har spist til nå. Desverre liker jeg jo ikke øl, men det ble svært underholdene etterhvert at det var gratis øl... Til og med lærerne tok av og ble med på nattklubb. Jadda..

På onsdag var det ladies night på en nattklubb ikke så altfor langt fra der vi bor, hvor de hadde åpen bar!!!!!! Inngangspengene var på hele 30 kroner. De hadde alle verdens drinker og shots der, så mye du ville, hele kvelden. Det ble en utrolig morsom kveld med masse bra folk! Desverre mistet jeg memorykortet mitt på kameraet, som vil si at jeg har mistet ALLE bildene siden nyttårsaften. GREAT. Jeg tok sikkert 200 bilder på onsdag (vi hadde en ny konkurranse, hehe), som alle er borte. Sykt kjipt, bør lære meg å laste opp bildene så fort jeg kommer hjem fra ting. Får sikkert stjelt noen bilder da:)

Jaja, i kveld tenkte vi oss på karaoke igjen. Får se hvordan formen er, men det skal ganske mye til før jeg dropper en kveld med karaoke. Vet ikke når folket kommer hjem, men håper det ikke blir så altfor sent, det er ikke veldig morsomt å være helt alene en hel dag..

Bildene kom i en random rekkefølge, men det ble iallefall litt bilder!

Skrevet av theaeirin 19:02

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Elske at du skriv så masse, da kan æ lev mæ litt inn i d og bort fra mitt uinterressante liv.... og æ elska karaokebildet! Ellers høres d ut som dåkker har d supert, savne åpne bara og gratis shots ass. Supertrist at dåkker mista alle bildan!!! Men ja, stjel og legg ut! Håpe du bli frisk soon da, men d bli du sikkert! Sjønne at d e trist å dra fra Beijing, men håpe dåkker kjæm t en bra by me bra folk :) Æ kommer kanskje å besøke dåkker, mur og sil drar fra shanghai i slutten av mars og ska t beijing så æ vurdere å kom t shanghai først, bli me dæm t Beijing og kom å besøk dåkker etterpå, d hadd vært awesome siden æ enkli kjede mæ t døde. Men ska jobb fulltid i to uka t no da så d e jo bra, da bli æ riiiik! men skull skikkelig ønske æ hadd fast fulltid da, d hadd vært supert så hvis æ får d et kult sted bli æ overlykkelig! LOOOVE YOOU va kos å skype me dæ ern, må gjentas!!!

fra Andri

Sååååå glad for oppdatering:-))

fra Vibeke aavik

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint