Reiseblogg fra Travellerspoint

Lever livet i Beijing

Har såklart ikke tatt flere bilder av området/skolen, så det får vel komme en gang før vi drar hjem herfra.

Husker ikke så mye av hva vi gjorde i forrige uke lengre, kanskje et tegn på at det er lurt å skrive blogginnlegg litt oftere. MEN, husker hva som har skjedd de siste dagene så får vel oppsummere det i noen punkter.

Torsdag: fikk besøk av noen av de andre på programmet som bor her i Beij. Endelig litt sosialt samvær på hverdager annet enn med hverandre og med lærerne.. Det er så stress å komme seg rundt ellers, så vi holder oss som regel til helgene med eventene! Det var uansett veldig koselig, to av de dro fra beijing i går, så det var bra vi fikk litt ekstra tid med dem.

Fredag: dro downtown med christina, tobi og alex, på en indisk restaurant vi har vært på tidligere. Etter restuaranten var det klart for en barrunde før vi dro til en klubb like ved sanlitun. De hadde VIPområder der, hvor de hadde 5litersflasker med vodka på alle bordene! Superkult..
Hadde en kjempebra kveld, tror jeg nøyer meg med å skrive det.

Lørdag: dro downtown igjen for å kjøpe togbilletter til shanghai. Etter å ha brukt type 2 timer på å komme oss dit, stått i kø + klart kunsten å få de i billettluken til å forstå hva vi mente, fant vi ut fant vi ut at vi trengte passene våre. Great.. Deretter bar det til sanlitun igjen, for å møte alle ttcfolkene som var plassert i Beijing. Vi er jo som sagt 10-15 stykker som var med på det samme programmet som oss, mens det er ca 40 fra et annet program som også er plassert her. Etter et par barer dro vi til en gayklubb, hvor vi møtte en av lærerne på skolen vår. Det var egentlig ganske morsomt, han ble kjempeklein.. Det er ganske merkelig siden vi kjenner så få folk her i Beijing, men vi treffer alltid på kjente når vi drar downtown! Veldig rart.

Etter å ha sovet bort halve dagen dro vi til railwaystasjonen i går igjen, for å kjøpe billetter. Nå har vi billetter til shanghai torsdag kveld (overnight train), og flybilletter hjem søndag kveld! Shanghai blir awesome, godt å gjøre noe litt annet for en helg.

IMG_0563_1_.jpg

Haha, standard kinesere... De sover OVERALT, på alle kafeer og restauranter. Dette var da på mcdonalds klokken 4 på natten. Ingen kan si at vi ikke tar skikkene der vi kommer.

IMG_0560_1_.jpg

Et av mange flotte skilt. Dette er da på beijing railwaystation, og ikke på et lokalt like marked langt utenfor byen.

Skrevet av theaeirin 04:21

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Oi, 5litersflaske med vodka på bordene ja, da skjønner jeg at det ble en bra kveld haha. Gleder meg masse til å dra ut med dere i Beijing!!! Her er alt som før bortsett fra at jeg har fått fulltids stilling på mormors så jobber enda mer og har enda mindre sosialt liv, denne uka har jeg 4 vakter på mormors og 6 vakter på bakeriet..... tror æ dør. men bli snart styrtrik!!! og har bursdag på mandag og ska jo snart på ferie t dåkker <3 <3 <3 love you both masse, kos dåkker!!!

fra Andri

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint