Reiseblogg fra Travellerspoint

art district

På lørdag var vi jo som sagt i kunstdistriktet her i Beijing. Det var desverre iiiskaldt, så det ble et relativt kort besøk. Må nok tilbake der når det blir litt varmere, de hadde masse fine skulpturer og gallerier i tillegg til små kafeer og restauranter. Vi dro dit med Nicola, hun vi er plassert på skolen med, og utover kvelden dro vi for å møte de andre på helen's.

Ellers har det ikke skjedd så mye i helga. I går dro vi til et fransk bakeri for å spise frokost, før vi dro downtown på middag til Anna (hun jeg jobber med) og kjæresten hennes. De har et massasjestudio i kjelleren på leilighetskomplekset deres, så tok oss en tur der også. Det merkelige med å få massasje i Kina er at du beholder alle klærne på, og får massasje utenpå genseren. Det er ikke like behagelig, så vi er på utkikk etter en plass hvor man blir smurt inn med oljer og får ordentlig massasje. Regner med de har det på diverse spaavdelinger på hoteller rundt omkring!

IMG_0666.jpg

IMG_0640.jpg

IMG_0668.jpg

IMG_0664.jpg

IMG_0679.jpg

IMG_0683.jpg

Skrevet av theaeirin 06:06

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint