Reiseblogg fra Travellerspoint

Kinesiske mur!

Forrige torsdag fikk vi jo endelig besøk av Maria og Silje, så da sto den kinesiske mur for tur! Det var kjempekoselig å se de igjen, nå blir det jo lenge til neste gang. Vi rakk ikke å få gjort så mye mens de var her, men muren var vel det viktigste. I tillegg dro vi på restuaranten like ved der vi bor for å spise roast duck, i tillegg til et Teppanyakibesøk på fredag. Heldigvis hadde de et par dager ekstra i Beijing der de fikk se litt mer, siden vi dro jo til Chengdu forrige lørdag. Anyways, her kommer litt bilder!

IMG_0097.jpg

IMG_0075.jpg

IMG_0063.jpg

IMG_0049.jpg

IMG_0046.jpg

IMG_0034.jpg

IMG_0017.jpg

Muren var kjempefint, men det var en overraskende bratt/ujevn tur på vei opp. Likevel, det var såklart verdt det når vi kom opp!

Btw, etter å ha hørt det skal være et fint lakeområdet rundt her bestemte vi oss for å sjekke det ut i dag. Etter å ha gått i omtrent 10 min fant vi det, og de hadde Laker's der!!! Det er en retaurant/barkjede som er nesten helt lik som helen's, en plass vi drar til hele tiden når vi er i Beijing. De har kjempebillig, vestlig mat og drikke der + at det er en skikkelig koselig atmosfære. Nå er vi med andre ord veldig happy!!

Oppdatering fra uken vår i Chengdu kommer i morgen!

Skrevet av theaeirin 07:21

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Men....oppdatering fra chengdu??

fra Vibeke

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint