Reiseblogg fra Travellerspoint

Ferie igjen

Siste uken:

Fredag: japansk restaurant med vår kjære (eneste) kinesiske venn, Gina + ei venninne av henne i wangjing. Litt samme opplegget som teppanyaki, men uten kokken. Sykt god mat, må nok dit igjen.

IMG_0512_1_.jpg

IMG_0516_1_.jpg

Lørdag: Først satt jeg i 3 timer på starbucks, før jeg skulle teste om jeg kunne ta bussen hjem. Det kunne jeg ikke. Endte opp med å ta bussen i nesten to timer, før jeg dukket opp i en by nord for Beijing. Alternativet ville vært en ti minutters taxitur, så buss derfra skjer nok ikke igjen. På kvelden dro vi på indisk restaurant i hutongområdet for å møte noen venner, før vi dro på kinesisk bar.

Søndag: satt på starbucks et par timer igjen, slappet av for det meste. Hadde egentlig planlagt en parkdag, men været var dessverre ikke supert.

Mandag: Dro downtown etter skolen, kjøpte en kul hatt og dro på foreign bookstore. Fikk kjøpt inn litt kinesisk læringsmateriale, endelig!

Tirsdag: Vi ble invitert på middag til Theas familievenner som bor her i Beijing, veldig nærme der vi bor. Det var kjempekoselig, masse god mat og godt å treffe på norske! Supert besøk.

I morgen drar vi begge to endelig på ferie. Jeg drar til Changsha, mens Thea tar turen til Chengdu. Thea er heldig nok til å ta fly, mens jeg skal SITTE på et tog i 20 timer. Jaja, overlever vel det også. Blir veldig koselig å se folk igjen, og gøy å se litt mer av Kina! blir borte til tirsdag, mens Thea kommer hjem på onsdag. Har vel neppe internett før det, så regner med det blir vanskelig å nå oss.

Skrevet av theaeirin 06:33

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Sushi?? Trodde ikke du likte det....Så godt ut da;-)

fra Vibeke

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint