Reiseblogg fra Travellerspoint

Tianjin

Forrige helg besøkte vi Tianjin, en by litt utenfor Beijing. Vi tok bullettrain dit, så en tur på normalt to timer tok bare en halvtime. Vi dro med noen av de andre som bor her, så vi ble borte hele helgen. Tianjin var faktisk supert, veldig fin by med litt mer europeisk stil! De hadde til og med little Italy town, så vi var fornøyde. På lørdag gikk vi bare litt rundt i byen, på sightseeing, før vi på kvelden tok oss en tur på Helen's. Søndag hadde vi planlagt å dra på stranden, men da vi endelig kom dit (Det tok evigheter) var det blitt altfor kaldt. Etter en måned med bare varme dager blir det såklart dårlig den ene dagen vi kommer oss til stranden...

1IMG_0640.jpg

IMG_0644.jpg Vi fikk matchende nøkkelringer, wuhu.

IMG_0651.jpg Helen's!

I uka har har det jo vært 17.Mai!!! Feiringen i Beijing var faktisk helt supert, en av de beste 17.Maiene jeg har hatt. Vi gikk i tog, fikk pølse med lompe, Hennig Olsen-is, laks, rømmegrøt samt konsert med Kari Bremnes (som vi forsåvidt ikke visste hvem var). Det var massevis av nordmenn der, så vi hadde det superbra. Veldig godt å kunne snakke norsk med alle sammen igjen, i tillegg til å høre norske sanger og taler. Veldig bra kveld!

IMG_0755.jpg Tog

IMG_0778.jpg Kari Bremnes, hehe.

IMG_0770.jpg Pølse i lompe!

I går var jeg og Thea dommere for en ACT national competition som holdt sted i Beijing. Vi dømte kindergarten, så alle ungene var ca 5 år gamle. De hadde "talentshow" i tillegg til at de måtte svare på masse engelske spørsmål vi skulle stille. Det tok nesten hele dagen, men det var ganske gøy å få være med! Det var bare meg og Thea som var dommere for alle de barna vi fikk, og vi måtte score dem utfra en hel del kriterier. Stakkar barn, for et press! Det var endel morsomme "talentshow" da, veldig mye sært, kunstig og innøvd. Det var spesielt en som var så morsom at vi begge lo så vi gråt. Haha, stakkar unge..

I går kveld var vi på Teppanyaki igjen, og i dag har vi vært i det russiske området på russian market! Det var egentlig veldig dårlig, så skal nok aldri tilbake dit igjen. Det var litt kult at alle kineserne der snakket russisk da, men ikke så kult lengre når alle trodde vi var russisk.

Denne uka får vi masse besøk forresten! Det blir helt supert.

Skrevet av theaeirin 05:37

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

tid for et nytt innlegg kanskje??????
glede mæ helt sykt t å se dåkker!!!!

fra Andri <3

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint